Trek de aandacht met prachtige design dozen

Het gebruik van standaardverpakkingen is vele malen minder effectief dan het gebruik van design dozen. Met een design doos, die verkrijgbaar is in verschillende vormen en afmetingen, valt het product veel meer op en kan er een blijvende indruk achter worden gelaten. Zo zijn er bijvoorbeeld de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas mogelijk, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je ├ęcht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Het voornaamste doel van een relatiegeschenk is onthouden worden. Daarom spelen de juiste verpakking en de juiste opdruk daarbij een ontzettend grote rol. Een standaardverpakking is daarom tegenwoordig niet meer voldoende, maar een design doos, in een bijzondere vorm en met een mooie opdruk, des te meer!

Ontzettend veel vormen mogelijk

Door de nieuwste technologie├źn van tegenwoordig kunnen dozen worden geproduceerd in ontzettend veel verschillende vormen. Naast de standaard vierkante en rechthoekige vormen zijn bijvoorbeeld ook zeshoeken, achthoeken, flesvormen en veel meer mogelijk. Zo kun je jouw design doos perfect aan laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Naast een bijzondere vorm kan een design doos ook opvallen door een speciaal daarvoor ontworpen bedrukking. Bij bijna iedere dozenproducent is het mogelijk om een ontwerp van de bedrukking aan te leveren, welke zij er volgens in hoge kwaliteit en in kleur op drukken. Daarnaast zijn er zelfs producenten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van het design.

Duurzame reclame

Duurzaamheid en recyclebaarheid zijn belangrijke aspecten van productie. Daarom is een keuze voor een design doos van karton een bewuste keuze. Dit materiaal kan namelijk zeer duurzaam worden geproduceerd en gebruikt, terwijl het ook zeer goed gerecycled kan worden.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

Bij Megavista vind je design dozen in allerlei verschillende vormen en afmetingen. De dozen zijn duurzaam en recyclebaar en je kunt ze laten bedrukken in eigen ontwerp, waarbij er ook ondersteuning mogelijk is in het ontwikkelen van dat ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!