Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Een kartonnen design biedt jou als bedrijfseigenaar of marketeer unieke mogelijkheden om jouw bedrijf visueel tot leven te brengen. Vaak wordt dit materiaal over het hoofd gezien, omdat bedrijven de lage kostprijs niet vertrouwen of automatisch kiezen voor duurdere materialen. Terwijl karton juiste zulke unieke kwaliteiten bezit! Welk type organisatie je ook runt, een design van karton kan je op vele manieren helpen in de promotie van je bedrijf. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van dit unieke materiaal en geven je 4 ideeën mee voor creatieve kartonnen designs!

De voordelen van karton in een notendop

Niet alleen is karton bijzonder betaalbaar, het heeft ook nog eens weinig impact op het milieu. Dat wil natuurlijk ieder bedrijf! Onze ecologische voetafdruk is al groot genoeg en als organisatie wil je laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Karton is makkelijk te recyclen, licht van gewicht en met enige voorzichtigheid meermalen te gebruiken. Door het slim te vouwen, kun je er mooiste creaties van (laten) maken die enorme afmetingen aan kunnen nemen! Tot slot kun je er gemakkelijk je eigen tintje aan geven: elk kartonnen design is eenvoudig te bedrukken met ieder ontwerp dat je maar wil.

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Wil je wel met karton werken voor de promotie van jouw bedrijf, maar weet je nog niet zo goed hoe je het kan toepassen? Wij hebben 4 creatieve ideeën voor je verzameld die je op weg helpen. Ideeën waarmee de veelzijdigheid van karton nogmaals aangetoond wordt!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Jouw relaties écht verrassen doe je met een uniek presentje, dat je zelf hebt laten ontwerpen. Maatwerk laat zien dat je er echt moeite in hebt gestoken! Het is een moment om te laten zien dat jouw bedrijf zich bewust is van zijn impact op het milieu: kiezen voor karton is hierbij dus altijd een goed idee. Stuur relaties een leuke doe-het-zelf kroonluchter van karton, een grappige dierenkop of een kartonnen schaal met iets lekkers: met een kartonnen relatiegeschenk stuur je iets unieks, dat ook nog eens makkelijk door de brievenbus past!

2) Bezoekers de weg wijzen

Heb je het idee dat je bezoekers altijd zoekende zijn in jouw winkelpand? Wijs ze dan op een stijlvolle manier de weg en laat mooie kartonnen bewegwijzering maken. Een simpele kartonnen pilaar kan al genoeg zijn, of pak wat meer uit en laat een mooie poort maken! Je kunt ook kiezen voor traditionele wegwijzers van karton, of werken met kleine informatiebordjes die je her en der plaatst. Alles is uit karton te vervaardigen, in het design dat bij jullie past!

3) Een beursstand of showroom inrichten

Ook als je namens jouw bedrijf een stand of een showroom in wilt richten, bieden kartonnen designs unieke mogelijkheden. Werk met kartonnen presentatieblokken, plaats een grappige kartonnen marktkar waar je mensen meer kunt vertellen over jouw koopwaar, en kleed je ruimte extra sfeervol aan met bijzondere statafels. Het kan allemaal van karton gemaakt worden! Ook als je een product aan de man wil brengen, kun je dit in mooie displays van karton presenteren.

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

Ben jij ook zo gek op de feestdagen? Met kartonnen designs breng de sfeer er nog meer in. Laat unieke kartonnen kerstbomen maken of versier je zaak met sfeervolle kartonnen hangers met een kerstgroet. En beperk je niet tot de kerstdagen alleen: ook met Pasen kun je natuurlijk feestelijke versieringen laten maken, leef je uit met Koningsdag of laat kleurrijke designs opmaken om de zomer te vieren. Elke feestdag is een goed excuus om jouw bedrijf van zijn vrolijke kant te laten zien!

Heb je hét perfecte kartonnen design voor ogen, maar weet je alleen niet zo goed hoe je jouw idee door vertolkt naar het uiteindelijke product? Daar kunnen de specialisten van Megavista je uitstekend mee helpen. Tegen een kleine meerprijs gaan ze met jou aan de tekentafel zitten om het ontwerp van je kartonnen design tot in de puntjes af te stemmen. Zodat je straks precies het kartonnen design geleverd krijgt dat je in je hoofd had! Een inhouse dtp’er kan jouw ontwerp perfect vormgeven en je zelfs een 3D pdf laten zien voordat je kartonnen design in productie gaat.

Meer inspiratie bij Megavista

Nog meer ideeën voor jouw kartonnen promotiematerialen vind je online bij Megavista, dé specialist in het ontwerpen en bedrukken van alles wat maar van karton gemaakt kan worden. Met hun unieke expertise weten ze precies hoe ze jouw ontwerp het beste uit de verf kunnen laten komen. Ze houden ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, waardoor je voor de innovatiefste ontwerpen altijd bij hen terugvindt. Bezoek snel hun webshop boordevol inspiratie!