Een lifesizer van karton: eindelijk op de foto met jouw held

Binnenkort een evenement, zoals een beurs, een bruiloft of een themafeest? Steel dan de show qua decoratie en leuk de boel op met levensgrote cutouts van karton! Een unieke manier om alle bezoekers aan het lachen te maken – of misschien wel te laten schrikken! Iedereen kan op de foto met zijn of haar held en je hebt direct de aandacht van iedere bezoeker. Kartonnen cutouts kunnen tegenwoordig zo realistisch gemaakt worden dat je twee keer met je ogen zult moeten knipperen – staat daar nou een bord of een echt persoon?

Offline en online marketing tot de max

Elke marketeer weet dat je je merk zowel online als offline moet laten zien. Maar hoe leuk is het nou als je beide met elkaar kunt combineren? Door een cut-out aantrekkelijk te maken voor selfies, kun je jouw merk slim in beeld brengen en laat je de fans het werk voor je doen! Niet alleen offline vormt een lifesizer dus de perfecte gimmick voor jouw evenement, je zult hem online op de socials ook nog heel vaak voorbij zien komen. De ideale promotie!

Het perfecte cadeau voor een groot fan

Natuurlijk is een lifesizer niet alleen maar in te zetten voor commercieel gebruik. Want als een persoonlijk cadeau zijn ze minstens zo leuk! Verras een vriend, familielid of collega eens met een levensgrote cutout van hun idool. Bijvoorbeeld met hun verjaardag of met een jubileum: hilarische foto’s gegarandeerd! De jarige of jubilaris mag de cutout van zijn of haar held daarna natuurlijk mee naar huis nemen en kan nog maanden, jaren van dit leuke cadeau genieten!

Makkelijk vervoeren en hergebruiken

Voor welk doeleinde je jouw cutout ook gaat gebruiken, hem laten maken van karton heeft een aantal voordelen. Tegenwoordig is karton zo doorontwikkeld dat het verkrijgbaar is in verschillende diktes: je hebt dus altijd wat te kiezen op het gebied van duurzaamheid en gewicht. Het grootste voordeel van karton is dat het zeer betaalbaar is, en ook nog eens makkelijk op maat te maken. Voorzichtig opvouwen zorgt er ook nog eens voor dat je jouw standee vaker kan gebruiken, en makkelijk kunt vervoeren!

Ook verkrijgbaar in kunststof of hout

Maar wil jij een cutout die je jaren kan laten staan, of wil je hem misschien ook buiten gebruiken? Dan is het wellicht slim om het karton links te laten liggen en net iets meer te investeren in je standee. Door je cutout te laten maken van forex (een soort kunststof) of hout, blijft hij veel langer mooi en kan hij ook beter tegen weersinvloeden als regen en fel zonlicht. Het overwegen waard als je langer van je lifesizer wil genieten!

Waar kan ik een lifesizer bestellen?

Is een kartonnen cutout precies wat jouw feestje nodig heeft? Dan is de volgende stap een betrouwbare partij vinden, die zo’n lifesizer perfect voor jou op maat kan maken. Wij raden een drukwerkspecialist aan, die je precies kan vertellen wat voor afbeelding het beste werkt, en je de beste tips kan geven in de keuze van het juiste soort karton.

Een goed voorbeeld van zo’n partij is Megavista: een doorgewinterde drukwerkspecialist die al jaren de mooiste cutouts in vele formaten oplevert. Benieuwd wat zij voor je kunnen maken? Neem eens een kijkje op hun site voor voorbeelden van de mooiste lifesizers!