Toonbankdisplays

Er zijn verschillende manieren om de reclame uitingen van jouw bedrijf naar voren te brengen. Een veelgebruikte vorm van reclame is door het te tonen via een display. Eén van de displays die daar uitstekend geschikt voor is, is een toonbankdisplay. Met een toonbank kun je jouw balie, kassa of toonbank voorzien van extra informatie voor de (potentiële) klant.

Wat is een toonbankdisplay?

Maar wat is een toonbankdisplay precies? En hoe zorgt dit product er nu voor dat jij inderdaad jouw bedrijf op een mooie manier onder de aandacht kunt brengen? Daarover vertellen we je graag meer! Een toonbankdisplay is eigenlijk een kleine display van karton, die prachtig kan staan op een balie, naast de kassa of op een toonbank of bureau.

Voordelen toonbankdisplay

Het gebruik van een toonbankdisplay kent meerdere voordelen. Het gebruik van zo’n display zorgt er dus in eerste instantie voor dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een creatieve manier onder het publiek kunt brengen. De toonbankdisplay is ook nog eens goed te combineren met promotiemateriaal als een flyer, folder of visitekaartje. Bovendien is de montage van een display voor op een toonbank erg gemakkelijk.

Displays van Megavista

Een bekende speler op het gebied van toonbankdisplays, is het bedrijf Megavista uit Assen. Dit bedrijf beschikt over verschillende machines om prachtige toonbankdisplays van karton te maken. Dit soort displays kunnen bovendien in verschillende formaten en helemaal op maat gemaakt worden, waardoor jij zeker weet dat jouw displays perfect staan in jouw bedrijf of op de beurs.

Uitgebreid aanbod

Er valt nogal wat te kiezen op het gebied van toonbankdisplays. Mede doordat dit soort displays dus goed op maat te maken zijn, kun je meerdere kanten op. Dat zorgt ervoor dat jij altijd de juiste afmetingen kiest voor de presentatie van de display bij jou op de toonbank. Toonbankdisplays kun je tegenwoordig gemakkelijk online bestellen en op de gewenste locatie laten leveren.

Advies op maat

Heb je nog een vraag over één van de toonbankdisplays? Of wil je nog iets meer weten over de functie van deze producten en op welke manier jij deze het beste kunt gaan gebruiken voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Megavista. Dankzij de jarenlange ervaring die dit bedrijf heeft op dit gebied, zullen zij jou altijd voorzien van een advies op maat.