Kartonnen displays

Met een kartonnen display kun jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht komt bij een groot publiek. Daarvoor kun je zorgen door bijvoorbeeld de kartonnen display te laten zien op een beurs of tentoonstelling. Ook een supermarkt bijvoorbeeld is een uitstekende locatie voor één of meerdere kartonnen displays.

Producten van karton

Er zijn veel verschillende varianten beschikbaar, wanneer je het hebt over kartonnen producten. Door het ruime assortiment vind je altijd een variant die perfect aansluit op de boodschap die jij als bedrijf uit wilt dragen. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende soorten producten die er zijn op dit gebied.

Meerdere voordelen

Het aanschaffen van een kartonnen display biedt jouw bedrijf meerdere voordelen. Eén van de voordelen is al besproken, je kunt namelijk op een leuke manier de boodschap van jouw bedrijf overbrengen aan het publiek. Een kartonnen display is ook erg makkelijk om mee te nemen naar een locatie, door het geringe gewicht.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is behoorlijk makkelijk mee te nemen. Juist daarom is zo’n product zeer goed geschikt om te gebruiken tijdens een beurs of tentoonstelling. Met een kartonnen display met opdruk kun je op een speelse manier aan jouw potentiële klanten laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Uitgebreid aanbod

Door het uitgebreide aanbod van Megavista, zul je altijd een kartonnen display vinden die helemaal past bij de behoefte van jou (en jouw bedrijf). Naast kartonnen displays vind je bij Megavista onder andere kartonnen stoelen of krukjes terug. Ook voor kasten van dit materiaal of toonbankdisplays, ben je bij Megavista aan het juiste adres.

Advies op maat

Wanneer je graag meer wilt weten over de kartonnen displays, kun je altijd even contact opnemen met Megavista. Zij helpen jou graag verder met het maken van de keuze voor het juiste product. Zo weet jij zeker dat je straks de beschikking hebt over de perfecte kartonnen displays. Ook voor vragen over andere kartonnen producten, kun je altijd bij Megavista terecht.