Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

Standee displays kennen we vooral uit bioscopen, winkelcentra en supermarkten: de bekende, op zichzelf staande kartonnen borden die een product of dienst extra onder de aandacht brengen. Vaak ben je er al aan voorbij voor je het doorhebt, maar heb je ongemerkt toch iets in je achterhoofd opgeslagen. Dat is de unieke werking van deze offline promotiematerialen! Heb je er wel eens over nagedacht om standee displays in te zetten voor jouw business? Wij vertellen je waarom je daar vandaag nog mee wil beginnen, en hoe je te werk gaat als je een display wil laten maken.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Zichtbaarheid is nog altijd een onmisbare voorwaarde voor het succes van jouw product. Als mensen niet weten dat je er bent, gaan ze ook nooit met je in zee en zal jouw idee of product hen simpelweg nooit bereiken. Plaats je een standee display op een strategische plek, dan krijgt jouw klant je – bewust of onbewust – in het vizier. Pak je het goed aan, dan verhoogt zo’n display in ieder geval je naamsbekendheid. En in het gunstigste geval draagt het ook bij aan extra verkopen!

Inzetbaar voor verschillende vormen van marketing

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat offline materialen ook gebruikt worden om online aandacht te genereren: bijvoorbeeld via social media. Laat je een standee display maken dat indruk maakt door de gebruikte afbeeldingen, door z’n formaat of door het bijzondere ontwerp, dan bestaat de kans dat mensen er graag mee op de foto gaan. Koppel er dan een winactie op social media aan ga voor cross channel marketing! Zo zie je dat standee displays op meer dan één manier in te zetten zijn.

De voordelen van standee displays

Waarom je specifiek zou kiezen voor standee displays? Met name omdat deze uiterst betaalbare promomaterialen zich zo makkelijk laten opbouwen en afbouwen. Ze bestaan vaak uit één of meerdere lagen golfkarton, waardoor ze altijd licht van gewicht zijn en zich makkelijk laten verplaatsen. Heb je ze even niet nodig, dan laten ze zich ook gemakkelijk inklappen en opbergen. Je kunt ze keer op keer opnieuw gebruiken, dus ze zijn ook nog eens een duurzame investering als je je boodschap goed vormgeeft.

Breng je eigen ontwerp tot leven

Met een simpel, vlak design kun je al heel wat aandacht genereren. Maar benut vooral ook de vele mogelijkheden die de geavanceerdere standee displays met zich meebrengen! Niet alleen bestaan er verschillende 3D-designs, je kunt je display ook uit laten rusten met folderhouders, ruimte voor een beeldscherm, of zelfs een geluidsmodule. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Door je eigen ontwerp te maken, vertaal je zelf je wensen voor je display door naar het juiste eindresultaat en houd je zelf de touwtjes in handen. Maar ben je nu niet zo thuis in visueel ontwerp? Laat dit dan doen door een specialist: alleen met een schitterend ontwerp raak je vaak de juiste snaar bij je publiek.

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Ben jij overtuigd van de kracht van standee displays? Neem dan eens een kijkje bij Megavista. Hier kunnen ze tegen de scherpste prijzen de mooiste displays voor je produceren. Je hebt de keuze uit ruim 50 verschillende soorten standees: daartussen vind je altijd een model dat bij jouw business past. En wil je een product op maat? Ook dan is er vanalles mogelijk en denken ze graag met je mee.

Persoonlijk advies

Bij Megavista zijn ze gespecialiseerd in maatwerk promotiematerialen. Ook als je nog niet weet of een standee display de beste oplossing is voor jouw wens, kun je rustig contact met ze opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen vind je altijd een passend display, en ook met het ontwerp kunnen ze je helpen. Laat je verrassen door de mogelijkheden!